SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim (TAMAT)

23:44


Assalamualaikum,


Klik banner di atas untuk menangi RM100 Shopping Credit SGShop.


Barang yang mya nak beli kalau menang RM100 shopping credit:-

  1. Purse.
    Mya dah lama nak ganti dompet baru. Dah lusuh dompet yang mya pakai sekarang. Cuba bayangkan mya pakai dompet sekarang sejak tingkatan 5 lagi.. Tukar pun sekali je tapi still nak pakai yang lama sebab sayang punya pasal. Mya ingat nak beli dompet dari SGshop ini sebab dia warna pink, comel dan boleh ganti dompet mya yang lama tu.. Dompet yang feminine sikit..



   2. Cover keyboard.
   Kesian laptop mya, asyik guna untuk blogging dan online business sampai tak terjaga kesihatan          dan kecantikannya. Mya dah decide nak cover keyboard mya dengan transparent keyboard.                  Sekurang-kurangnya, tak adalah habuk-habuk halus masuk OS kan.. Terjagalah juga.. :) Yang tak        tahannya, semua yang mya nak beli warna pink belaka.. hehehe





Sebenarnya banyak barang yang ingin dibeli di SGShop ini. Harganya yang amat murah menyebabkan mya rambang mata sangat-sangat. Tapi buat masa ini, mya nak beli dua barang ini je dulu..

Terima kasih Kak Iman..












You Might Also Like

10 comments

  1. blogwalking from the same GA too. wish You Good Luck :D

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/sgshop-malaysia-10xrm100-shopping.htm

    ReplyDelete
  2. Gdluck Mya! Singgah dr GA yg sama :)

    http://zaaanasyari.blogspot.my/2017/06/sgshop-malaysia-10xrm100-shopping.html

    ReplyDelete
  3. Gut luck mar... comel purse tu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Selamat berkenalan.
Sila komen dengan perkataan yang baik-baik sahaja.
Terima kasih.

Sila tinggalkan link anda di profile atau di ruangan mesej. Mudah untuk saya blogwalking ke blog anda.